Mac Unsung Kahramanları: Teknakohl Liners

Soru Por TU: Daha kalın, daha dolgun kirpikli kızlar daha fazla eğleniyor mu?

Filirli bir saçak, odanın karşısındaki bir yabancı ile kirpik vururken veya benim durumumda See’in tezgahının arkasında çalışan eski ahbapla (beni başka bir çikolata örneği Holmes!)

REKLAMCILIK

Wimp-Tacular Kirpiklerim ve Mac’in Technakohl Liner’lerine (14.50 $, 11 renkte mevcut) güveniyorum, Whoa gibi sıkı çizgili büyülü, bükülme mekanik makyaj kalemleri!

Graphblack, Brownborder

Yo, sıkıca ne?

“Kirpikleri desteklemek” olarak da adlandırılan bu, gerçekten kalın, zengin kirpikler için her kirpik kökünün tabanı arasında giden üst kirpikleri sıraladığınız bir tekniktir.

Bunu düzenli bir eski Kohl kalem ve MAC akışkan çizgisi kullanarak yaptım, ancak Graphblack ve Brownborder’daki iki favori teknoloji çok daha hızlı ve kullanımı daha kolay, sanırım ince kalem ucu nedeniyle. İnce, küçük nokta gerçekten “oraya kalkmak” için kökler arasına kolayca uyuyor.

REKLAMCILIK

Graphblack ile sıkı çizgili gözler

Mac Technakohl’u sevmek için daha fazla neden

Kalma Gücü: Technakhols, Kremsi ancak Bir Dakika İçinde Kuru Oldukları için Urban Decay’ın 7/24 Glide-On Göz Kalemleri gibi çalışıyor. Su hattı boyunca bile lekeli ve tüm gün sürüyorlar.

Yumuşak kaplama: BlackTrack’taki Mac Fluidline ile de sıkı bir şekilde çizeceğim olsa da, özellikle daha doğal bir görünüm istediğimde Technakhol’ları tercih ediyorum. Bence bitiş daha yumuşak ve daha az keskin görünüyor.

Keskinleştirmeyi atlayın: İnce kalem ucu asla keskinleştirmeye ihtiyaç duymaz. Evdeki diğer tembelliklerden bir amen alabilir miyim? ÇOK KOMİK!

Mac Technakohls ile hiç zaman geçirdiniz mi?

Dost Mahalle Güzellik Bağımlınız,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post