Lorac ooh la dantel kombinasyonu beni Ooh la la

Dikkat: Baştan çıkarıcı kombinasyonda hissettiriyor.

Lorac’ın iç çamaşırı esintili lezzetlerden oluşan sonbahar koleksiyonunun en son parçası olan Lorac’ın Lurvely Ooh Lace kombinasyonu (36 $), nötr içinde pişmiş göz farı seçimi ve bej, gri, siyah, dumanlı tonları ile beni canlandırıyor. Şeftali, bronz ve kahverengi.

REKLAMCILIK

Büyük, yatak odası gözleri mi istiyorsunuz? Eğer yaparsanız şanslı, çünkü Lorac böyle gözler üretmek için kombinasyona koydukları renkleri seçti.

Ama bu kombinasyonun tümü bu değil. Aynı şekilde, işten sonra kadınlarla içecekler için dışarı çıkabilecek çok yönlü, giyilebilir renkler görüyorum.

Lorac, bu mat ve parıltılı gölgeleri yedeklemek için çok fazla pigmentle aşıladı. Birçoğu dinamik renkle fışkırıyor, aynı zamanda hepsi son derece büyük bir rüya gibi karışıyor, kapaklarıma her zaman yapışırken, kırılmaya ve solmaya da direniyor.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Sweatshirt ??

42 $

Şimdi satın al

Bu tonlardan ikisinden fazlasına bir göz attığımda, harmanlanmam zar zor bir gölgeden diğerine geçmek için cildimin yüzeyine dokunmak zorunda değil. Bu paletin sabahları hazırlanmak için fazla zamanı olmayan veya harmanlama (veya her ikisi) ile ilgili olduğunda biraz yardımcı olabilecek kadınlar için mükemmel olacağını hissediyorum.

Radyant bronz ile bir bakış yapmak için üst sıra, dumanlı gözler için bir üçlü olarak ve alt sıra boyunca gölgeler olarak kullanıyorum, ancak her ikisinin de bu kombinasyonun yapabileceğinin yüzeyini zar zor çizdiğine inanıyorum.

Sert çekirdekli parlak şeylikler ooh la dantel için sonbahar olmayabilir, ancak paletlerinizi sağlıklı bir doz pigmentli, kolayca basit nötr ile seviyorsanız, bu olabilir.

Fiyat: 36 $
Kullanılabilirlik: Şimdi sadece Sephora mağazalarında ve aynı şekilde çevrimiçi olarak sunuluyor
Makyaj ve Charm Blog Derecesi: A+

REKLAMCILIK

Dost topluluk cazibeniz bağımlısı,

Karen

P.S. Umarım Salı iyi geçer. Benimki hızlı gidiyor gibiydi. Bu gece daha önce El Hub (çılgın, aptal, aşk. Harika olduğuna inandım! – ve sadece Ryan Gosling’in olağanüstü abs’den beri değil). Vur, hafta içi bir filme en son gittiğimizde bile unutamıyorum, ancak kötü olmak harika hissettirdi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post