4 Modern bir mektup kutusunun nasıl seçileceğine dair faydalı fikirler

Anket kutularını seçmek kolay bir iş gibi görünebilir, ancak düşündüğünüzden çok daha karmaşıktır. Satılık birçok farklı mektup kutusu türü vardır ve hepsi boyut, şekil, malzeme ve stil bakımından değişir. Ev veya hizmet ofisiniz için bir mektup kutusu seçerken, satın almadan önce dikkate alınması gereken birkaç husus vardır. Bu makalede, ihtiyaçlarınız için en iyi mektup kutusunu nasıl seçeceğiniz konusunda 6 fikirden fazla fikir sahibi olacağız!

Letter kutusunu nasıl kullanacağınızı düşünün

Giden posta için mektup kutusunu kullanmayı planlıyorsanız, yüzeye monte edilmiş bir kutu almaya bakın. Öte yandan, birincil kullanımınız teslimatlar ve paketler alacaksa, yer veya yuva tarzı bir mektup kutusu alın.

Yerden bir mektup kutusu düşünüyorsanız, yükleneceği alanın düz olduğundan ve engellerin olmadığından emin olun. Değilse, kutuyu yüklemeden önce biraz kazma veya seviyelendirme işi yapmayı planlayın.

İki ana yüzeye monte posta kutusu türü vardır: gönderi (posta kutusu gibi) olanlar ve bir tanesi olmayanlar. Yayınsız yüzeye monte edilmiş harf kutuları, tipik olarak sadece bir vurgu parçası olarak ikiye katlanabilir, çünkü saksı bitkileri, ışıklar, bayraklar vb. Gibi şeyler için montaj seçenekleri gibi ek özelliklere sahiptir. Ancak, aile evcil hayvanlarınız veya onları vurabilecek çocuklarınız varsa O zaman, hasar görmemeleri için bir kazıkla bir tane almayı düşünün ve içindeki eşyalarınız da değil!

Nerede konumlandırılacağını düşün

Harfler artık ön kapıya teslim edilmez ve mektup kutunuzu evinizin dışına istemeyebilirsiniz. Eğer durum buysa, o zaman sokaktan görülemeyen gömme veya gizli bir tür seçmeniz en iyisi olabilir. Bazı mektup kutuları bir kapının içine takılabilir ve yine de bol miktarda yazı tutabilir veya ön kapınızın yanına monte edilmiş bir tane olmak isteyebilirsiniz.

Postalıların erişmesi zorsa çekici görünümlü bir posta kutusuna sahip olmanın bir anlamı yoktur. Ayrıca, yoğun sokaklara park edildiğinde veya araçları manevra yapmak için çok az alan dar şeritler ile posta almanın ne kadar kolay olacağına da bakmalısınız.

Evinizin dış tasarımına uygun bir renk seçin

Bir mektup kutusu seçerken, dış tasarımını düşünün. Evinizin ne renk olduğunu ve nasıl eşleşebileceğini düşünün. Örneğin, siyah bir mektup kutusu koyu süslemeli bir evle iyi uyacaktır. Kırmızı olan, açık renkli ahşap veya tuğla dış tasarımı olan evlerde iyi çalışır.

Kapı rengini düşünmek de çok önemlidir, çünkü mümkün olduğunca yakından eşleşmelidirler, bu yüzden sadece bir tesadüf değil, kasıtlı bir tasarım seçimi gibi görünüyor.

Mavi bir mektup kutusu, ön kapının kahverengi olduğu bir Beyaz Saray’a karşı iyi görünebilir, ancak muhtemelen gri taş cepheniz için fazla bir şey yapmaz. Ve sarı boya şeritleri tamamlayıcı bir şey istiyorsanız, yeşil tercih edin!

Bir şey almadan önce, evinizin her iki rengine uyduğundan ve kapılarınızın rengi ile güzel bir şekilde koordine ettiğinden emin olun.

Metter kutularını tipik olarak ön kapı veya mutfak tezgahınız gibi diğer ev özellikleri yaptığınız gibi düşünmeyebilirsiniz. Yine de, insanların birisinin orada yaşadığını ve posta taşıyıcıları ve kurye hizmetleri tarafından verilen postalara erişim sağladıklarını bildirmeleri için hayati önem taşıyorlar. Posta kutunuz kim olduğunuz hakkında çok şey söylüyor, bu yüzden özenle birini seçin!

Postanın kutuya sığması için yeterli alan olduğundan emin olun

Mektup kutusunun postaya sığması için yeterli alana sahip olduğundan emin olun. Kartpostalınızı veya bir kağıt parçasını ölçün ve yuvaya uygun şekilde sığacak kadar büyük veya uzun olup olmayacağını görün. Orada en az bir inç ölçtüğünüzden çok daha fazla olmasını istiyorsunuz, ancak o kadar çok değil, birisi ilk önce açmadan kutunun içinde bir şeyler doldurabilir (ki bu yasadışı).

Çok fazla paket veya hacimli harf satın alırsanız, daha büyük yuvalara sahip bir kutu almak isteyebilirsiniz. Geleneksel mektup kutuları yaklaşık beş inç genişliğindeyken, büyük kutular sekiz inç genişliğinde olabilir.

Bununla birlikte, postanız genellikle çekler veya genelgeler gibi ince kağıt parçaları ise, daha küçük bir yuva almak, kapınızın içinden yerden tasarruf etmenize yardımcı olur ve insanların bir kerede eve çok daha fazla eşya getirmesini daha kolay hale getirir.

Mektup kutusu, evinizin dış tasarımının önemli bir parçasıdır. Ön kapının yakınında veya bir araba girişi ile çok sık görülebileceği ve kullanabileceği yerlerde konumlandırılmalıdır. Bu kutu için iyi bir renk seçimi, evinizin dış tasarımında başka hangi renklerin kullanıldığına bağlı olacaktır. Ayrıca, mektup kutusunun içinde, postanın sıkışmadan sığabilmesi için yeterli alan olduğundan emin olun. iyi şanslar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post