Charlotte Tilbury Filmstar Bronz & Glow

giyerken deneyim hatlarının nereye gittiğini merak edeceksiniz. Charlotte Tilbury sizi süslü bir bayan gibi hissettirdiğinde …
Tamam, adil arkadaşlarım, makyaj seven soluk arkadaşlarımın birçoğu, daha hafif cilt tonlarına uygun bir bronzlaştırıcı bulmanın zor olduğunu söylüyor. Bu sizin için durumda ise, sıkıntılarınıza bir seçenek bulabileceğime inanıyorum ve adı Charlotte Tilbury. Filmstar Bronz ve Glow (68 $, bu yüzden öğle yemeğinizi kaydetmeye başlayın) denilen bir bronzer / fosforlu ikilisi var. Fuar-ortam daha hafif lasses için purrfect olabilir.

Makyaj tarzınız çok daha fazla “Sir John” ise, “insta-glam” den, onu seveceğinizi düşünüyorum.

REKLAMCILIK

Fuar-ortamdaki bronzlaştırıcı, herhangi bir garip veya iğrenç turuncu nöbeti olmayan çarpıcı bir şeftali tan (görünüşte hiçbir glitter), bu nedenle, neyin yanaklarınız boyunca ince öğütülmüş tozu süpürdüğünüzde doğal görünümlü, kızarmış bir badem sesidir. .

Nc42 hayatını yaşamak
Vurgulayıcı aynı derecede güzel. Dainty ışıltısı olan şeftali bir altın ve bronzlaştırıcı gibi, doğal görünümlü tarafta çok daha fazla. Hassas bir dokunuşla vurgularınızı seviyorsanız, onu seveceksiniz.

DUOS’taki her iki üründeki toz taneleri çok son derece iyi olduğundan, ince çizgilerin görünümünü yumuşatırlar ve etkileyici bir şekilde gözenekler. Burada anlat-masal caked-on.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Biraz bronz ve biraz parıltı

Bu temyizde tökezledim, adil-ortamın orta nc42 cildime uygun olduğunu düşünerek, ama ne yazık ki … bu benim için biraz fazla ışık oluyordu, ama ben mutlu bir şekilde göz farı geçiş gölgesi ve bir iç köşe vurgusu olarak kullanıyorum.

Powders’ın ne kadar iyi harmanlandığını ve onları gözlerimin üzerinde tuttuğumda, “Tecrübelerimin nereye gitti?! 40-bir şey kapağımda bile var mı? ” ÇOK KOMİK! (Yan Not: Arzulu Düşünce, Karen.)

REKLAMCILIK

Sonunda orta karanlık bir seçenek denemek için muhtemelen etrafta dolaşacağım, ama şimdilik #Teamcharlotte! Duos’u kalıcı koleksiyonunda bulabilirsiniz, Dah-Ling.

Dost canlısı mahalle temyiz bağımlısı,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post