Gözden Geçirme: NARS Radiant Creamy Coverer

Nisan Sephora VIB satışı sırasında NARS Radiant Creamy Coverer’ı satın aldım ve Mayıs ayında giymeye başladım.

Spoiler uyarısı: Bu ürün onu son favoriler listeme dönüştürdü. Böylece, 10 üzerinden en az 8 veya üstü puan verdiğini anlıyorsunuz.

NARS ambalajı oldukça ikoniktir. Kauçuk bir kaplamalı basit, yuvarlak kareler:

Bu kapak, bir mıknatıs gibi lekeler ve lekeler çeker. Ancak tüpü kapattığımda kapağın tabanla tamamen sıralandığını takdir ediyorum – önemli olan küçük şeyler! Kapatıcılarla oldukça temel olan bir doe-foot değnek aplikatörü vardır. Bir asa veya yakalama tüpü için güçlü bir tercihim yok – her ikisi için de artıları ve eksileri var.

Bu kapatıcıda etkileyici olduğuna inandığım 10 renk var:

L’den R’ye:
Chantilly – en adil tenli için gerçek fildişi gölgesi
Vanilya – Adil ten için küçük pembe döküm
Bal – Işık ve orta ten için sıcak şeftali tonu
Muhallebi – Işık ila orta ten için sarı ton
Zencefil – alt tonlar için altın alt ton
Bisküvi – Pembe ve sarı alt tonların orta karanlık doğal dengesi
Karamel – orta koyu sarı ve altın alt tonlar
Amande – Altın zeytin alt tonlu orta karanlık
Cafe – sıcak kırmızı ile koyu gölge
Kakao-Derin altın-kahverengi alt tonlu koyu gölge

NC20 cilt tonum için yaklaşık% 90 maç olduğuna inandığım muhallebi (Orta 1) ile eşleştirildim – her iki taraftaki tonlar da benim için şeftali / karanlık.

İddialar:
• Uzun giyinme ve kırışıklık geçirmez
• Çizgilerin yanı sıra kırışıklıkların yanı sıra bulanık
• Koyu çevreleri ve fatique belirtilerini gizler
• Oluşturulabilir ortamdan tam kapsama alanı
• Botanik karışımı, dayanıklılıkların yanı sıra sağlam olmaya yardımcı olur
• Antioksidan koruma
• Parabensiz, alkolsüz, sentetik koku içermeyen, komedojen olmayan

Kapatıcı kesinlikle uzun süren ve kırışıklık geçirmez olmayı sağlar. Bunlar büyük olasılıkla bir Eye Coverer’da aradığım en iyi 2 nitelik. Kapatıcının dokusu kremsi ve tipik kapatıcıdan daha kalındır. Ve koruma, bir gözü kapatıcıda keşfettiğim en iyilerden biri-maskeye benzemeden koyu çevrelerimi gizliyor.

İlk uygulandığında muhallebi harika göründüğünü hissediyorum, ancak hafifçe oksitleniyor:

L ila R: Taze uygulandı, 15 dakika sonra kurutuldu ve Becca Göz Düzelticisi (harmanlanmış)
Born Born’u bu şekilde Coverer Launch Öncesi Etkinliğine katıldığımda, SA’nın tam olarak nasıl şeftali göründüğünden beri giydiğimi tahmin ettiğini tartıştım. Bir gölge daha hafif gitmemi tavsiye etti – ancak daha açık gölge, tatlım, daha da şeftali olduğu için bu bir seçenek değil (ve bir sonraki gölge, vanilya, aynı zamanda pembenin yanı sıra hafif). NARS kapatıcısının oksitlenmesi muhtemel, aynı zamanda Becca’nın altındaki gözü aydınlatıcı kapatıcının çoğunu uygulamanın mümkün olduğuna inanıyorum. Bu kapatıcıyı çeşitli yolları test ettim: kendi başına, Becca’nın gözü alt kapanıcısı üzerinde ve aynı zamanda NARS ışığı daha gevşek ayar tozunu yansıtan. Bunu giymenin tercih ettiğim yolu, koruyucu ve toz ile ayarlanmıştır.

Aynı şekilde uygulama açısından yaygara içermeyen bir kapatıcı: Kapatıcıyı her gözün altına 3-4 nokta yerleştirerek uyguluyorum, sonra karışmak için yüzük parmağımla dokunuyorum. Bazı günler karıştırmak için bir güzellik blender tipi sünger kullanıyorum, Ancak günlerce sadece parmaklarımı kullanıyorum-çizgisiz, pürüzsüz bir uygulama sunuyor. Bu kapatıcıyı göz altı alanım için kullanıyorum, çünkü bu amaç için pazarlanmış gibi görünüyor, ancak onu alanın gizlenmesinin yanı sıra burnumun etrafındaki kızarıklık için de denedim ve bu işlev için de çok iyi yürüttü. . Hala daha uzun sürdüğü kadar pigmentli oldukları için alan gizleme için çubuk kapatıcı seçiyorum. Son olarak, bu kapatıcıyı kullanmaya ilk başladığımda, gözlerimin etrafında milia’ya (küçük çarpmalar) neden olduğuna inandım, ancak öyle değil – vay! (Test ettiğim örnek bir göz kremi olduğundan şüpheleniyorum)

Bu, 6ml ürün için 36 $ CAD’nin yanı sıra ABD’de üretiliyor. NARS, Sephora’da ve Kanada’daki Hudson’ın Körfezi’nde satılıyor. Bu kapatıcıyı sadece 2 aydır giyiyorum ve zaten tükenmeye başlıyormuş gibi hissediyorum – bir tüpün beni ne kadar sürdüğünü tam olarak göstereceğim.

Kapatıcılar ve maskaralar gibi belirli ürünler için çok daha objektif bir karşılaştırmaya başlamayı seçtim çünkü bunlar en çok incelediğim öğeler. İşte NARS denediğim diğer gizleyicilere karşı nasıl birikiyor:

Bu grafikteki derecelendirmeler mutlaka nihai puana dönüşmez – maliyet / değer, ambalaj, koku, gölge aralığı vb. Gibi diğer hususları dikkate almazlar:

İşte NARS kapatıcısının son puanı:

Artıları:
• Olağanüstü kapsam
• Kremsi kıvam
• Kırışmaz veya para cezasına çarptırılmazçizgiler
• Uzun uzun ömürlü bitiş
• Hem göz altı hem de alan gizlemesi için harika
• Çok çeşitli renkler

Eksileri:
• Masraflı
• hafifçe oksitlenir

Zorluk değeri: 8/10

Bu kapatıcının yüksek maliyeti gerçekten benim için puanını düşürüyor. Fantastik bir bütçe seçeneği için, Maybelline Age Rewind silme kapatıcısını son derece öneririm. Eklemek için düzenlendi: Çok sayıda inceleme Maybelline’nin Fit Me Coverer’ı NARS ile daha ucuz bir dupe olarak karşılaştırıyorum. Fit Me, daha az koruma sunuyor ve NARS gibi tüm gün sürmez. Gördüğüm tek benzerlikler: Her ikisi de kremsi, uygulanması basit ve benzer ambalajlara sahip. Bu kadar. [Maybelline Fit beni yukarıdaki masalara ekledim]

NARS sitesi en çok satanları listeliyor ve kapatıcı #5 sırada – Orgazm allık, Laguna bronzlaştırıcı, VIP kırmızı yarı mat ruj, Dominique cüretkar rujdan sonra. Her ne kadar, biri kısıtlı bir baskı olduğu için 2 ruju gerçekten saymıyorum, diğeri de çevrimiçi bir çevrimiçi özeldir – bu yüzden aslında Laguna Bronzer’in yanı sıra orgazm allıktan sonra kapatıcı #3 diyelim. Bu kapatıcının NARS’ın dizilişinde o kadar eski olmadığı düşünüldüğünde, sadece 2013’te piyasaya sürüldü! Şüphesiz, orgazm allık ve Laguna Bronzer en az 10 yaşında olmalı mı? [Az önce kontrol ettim, orgazm allık 1999’da öğle yemeği yiyordu ve yine de bronzlaştırıcı için kesin bir yıl bulamadım]… Tek söylediğim, bu kapatıcı popüler ve nedenini anlayabiliyorum. Bu kapatıcıyı denedin mi?

Bunu Paylaş:
Paylaşmak

Bunu bir arkadaşa e -posta ile tıklayın (yeni pencerede açılır)
Pinterest’te paylaşmak için tıklayın (yeni pencerede açılır)

Twitter’da paylaşmak için tıklayın (yeni pencerede açılır)
Tumblr’da paylaşmak için tıklayın (yeni pencerede açılır)

Reddit’te paylaşmak için tıklayın (Yeni Pencerede Açılır)

Bunun gibi:
Yükleme gibi …

İlişkili

Too Faced Bu Way Covereri bu değerlendirmeye öncelik verdi çünkü bu kapatıcı bu ay burada Kanada’da piyasaya sürülüyor. Kapatıcının resmi adı, doğal olarak parlak kapatıcının yanı sıra bu şekilde doğan bu şekilde doğdu ve Born This Way Foundation’ın bir uzantısı. Bunu lansmanın ilerlemesi için satın alabildim …
18 Temmuz 2016 “Güzellik”

Urban Decay Çıplak Cilt Kapma Haftası benim için çalışmayan tüm cazibe öğelerine adanmıştır. Bunu bilerek planlamadım, ancak hafta boyunca yaklaşan mesajlarımı değerlendirdiğimde, her birinin saklama değeri ölçeğimde 5’ten daha az puan aldığını fark ettim. Bu mesajlar …
25 Nisan 2016 “Güzellik”

Clé de Peau Beauté Coverer Beigewhen’de bu ürünü geçen yıl Ekim ayında Nordstrom’dan çektim, çoğunuz bunun bir değerlendirmesini görmek için ilgi oranını ifade ettiniz, bu yüzden test etmek için öncelik verdim. 4 ay sonra, tam buradayız! Bu alabildiğim kadar hızlı, tamam mı? : P Clé de Peau…
27 Şubat 2017in “Güzellik”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post