Givenchy Les Poetiques Sonbahar Koleksiyonu ve Hızlı Bir Merhaba

Yolda Nelerim Yol?

Diş hekimine birkaç kişiden ayrılıyorum (boo!) Ve biraz çılgın hissediyorum, ama hızlı bir merhaba demek ve Givenchy’nin Les Poetiques sonbahar koleksiyonundan bazı güzellikleri paylaşmak istedim.

REKLAMCILIK

Bu tatlılar, makyajla kirletici kalbime yakın ve sevgili üç şey içeriyor-ışıltılı derin maviler, ışıltılı griler ve zengin morlar.

Son birkaç gün kaba (kınamak ruckus, hella gri kökler, speidi, en sevdiğim esnek pantolondaki delikler, Mario Lopez’in ABDC’de “Usta Karışımı” tacizi, vb.) Bugün nasılsın.

Givenchy’nin mutfağındaki aşçılar bu koleksiyona bazı primo malzemeleri karıştırdı. Lancome’dan Indigo ilan eden derin maviler, Dior Jazz Club’dan bir tutam o ‘erik ve Chanel Venedik’ten bir avuç grisi BAM’a eşittir! (Emeril Style!) – Les Poetiques.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Sweatshirt ??

42 $

Şimdi satın al

Birkaç hızlı not…

Poetique Blues’daki Prizma gözleri, uzun zamandır gördüğüm en iyi Givenchy göz paleti olabilir. Pırıltılı griler, morlar ve maviler (pembe ve taupe dokunuşu ile) zahmetsizce bir araya gelir. Soğutucu tonları olan açık tenli loveles bunu sallamalı, Amadeus.

Poetique Rose’daki Les Poetiques Gloss, gün giyildikçe renkleri değiştiren parlak, pembe bir pembedir, açık pembe olarak başlar ve gün boyunca daha derin bir gül haline dönüşür. Güzel, doğal bir dudak görünümü – çok Bella Swan!

Gri lavanta’daki fenomen gözleri, bana bir lavanta’dan çok koyu siyahımsı bir gri gibi görünüyor ve sadece katmanlara paketlediğimde ve gerçekten çok yakından baktığımda. Kafamın üstünde yeterli griler var; Kirpiklerimde çok daha fazlasına ihtiyacım olursa bilmiyorum, lol!

Poetique Lavender’daki Parad’eyes Liner, Lancome’un beyan eden indigo jel astarının sıvı versiyonuna benziyor. Muhtemelen birlikte gelen uber-stef fırçasını kullanarak atlayacağım ve bunun yerine Mac 209 gibi sivri bir fırça seçeceğim. Yağlı tenli kızlar, bir mo ‘fo’ gibi yağlı kapaklarıma asıldığı için bu astarı sevebilir.

Poetique Blues’da Prizma Gözleri, 53 $

Poetique Rose’da Gloss Poetique, 45 dolar

Poetique Gri Lavanta’da Givenchy Fenomen Gözler Maskara, 28 $

Poetique Lavender’da Parad’eyes Liner, 27 $

Anyhoo, umarım Çarşamba şimdiye kadar yüzüyoruz.

REKLAMCILIK

Geri iki sarsıntı.

Dost mahalle cazibeniz bağımlısı,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post