Beni Lancome’un Pixel Pink

Lancome’un YouTube’da moda tasarımcısı Panichgul’un Bahar 2008 pist şovu için üretilen kısıtlı baskı gölgesi olan Pixel Pembe Renk Ateşli Radiat Rujunu kutlayan bir video var. Tüm video, rujun arkasındaki motivasyon ve NY Fashion Haftası’ndaki sahne arkası gidişine dair büyüleyici bir fikir olsa da, tercih ettiğim parçalar, deneysel film yapımcısı Jeff Scher tarafından “hareketli resimlerin” animasyon dizileri.

Hala Jeff’in Hareketli Resimlerinin Çekimleri

REKLAMCILIK

Başlangıçta, Thankoon’un piksel pembe gölgesini neyin etkilediğini (00:52 işaretinden başlayıp yaklaşık 01:12 ile çalışır) konuştuğu bir bölüm var. Zekice renkli, canlı maviler, çevre-arkadaşlar ve kırmızılarla birlikte, görevini terk eden kaygısız bir kadın olan Thankoon’un Muse’un arkasındaki hikayeyi anlatıyorlar ve takılmak, sörf yapmak için Hawaii’ye taşınıyor. Pembe ruj giyin. Um, merhaba, Thankoon – bu benim hayat hayalim.

(Not: Bu video sadece 3 dakika uzunluğunda, oyuncuda gösterilen 9 dakika değil.)

Oahu adasının kuzey kıyısındaki Haleiwa Köprüsü’nün üzerinden geçen Jeep’li (arkada sörf tahtalarıyla birlikte) resimlerin değiştiği video dizisini seviyorum:

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Sweatshirt ??

42 $

Şimdi satın al

… Ve işte gerçek hayat Haleiwa Köprüsü!

Köprü atışları, Thankoon’un Muse’un sörf yapmaya gittiği bir diziye yol açıyor. Bu kız olmak istiyorum!

Lancome web sitesinden internette piksel pembe tüpü satın alıyorum, ancak internet teslimatını bekleyemezseniz, aynı şekilde Bergdorf Goodman ve Neiman Marcus Departmanları’ndaki Lancome sayaçlarından alabilirsiniz. Ya da ülke çapında beş Lancome dükkanından birinde. O zamanlar da aynı şekilde telefonla sipariş var. Bunu yapmak için, kredi geçmişi kartı numaranızı ve telefonda adres vermeyi zorunlu kılacaksınız. Tam burada beş ABD Lancome butiklerinin sayıları:

Manhattan, New York: (212) 362-4858

Short Hills, New Jersey’deki Alışveriş Merkezi: (973) 258-0790

Dallas, Teksas’taki Northpark Alışveriş Merkezi: (214) 750-9364

Santa Clara, California’da Valley Fair Alışveriş Merkezi: (408) 244-8334

Brea, California’daki Brea Alışveriş Merkezi: (714) 671-0267

REKLAMCILIK

Önümüzdeki hafta Hawaii’ye gittiğin her şeyin yanı sıra her ne kadar azaltalım. Hadi, sıcak tropik esintiler, beyaz, kumlu plajlar, sıcak sörfçü adamlar… evet!

Dost Topluluk Güzellik Bağımlınız,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post