Çöp Stash: Kasım – Aralık 2017

İşte 2017’nin son 2 ayı için birleşik bir çöp bulundurma direği:

Bir grup çekimi yapmayı unuttum ve geri dönüşüm için eşyaları çantadan çıkarmak için çok tembeldim.
Başlangıçta buharımın ürünleri bitirmek için yıl sonuna doğru biraz azaldığını hissettim, ancak onları listelemeye başladığımda, son 2 ayda birkaç öğeyi bitirdiğimi buldum. 2 gönderiye ayrılmak yerine büyük bir yazı yapmaya karar verdim, bu yüzden bir fincan sıcak çay tutun.

Cilt bakımı

DIAderMINE PH5 Hidratant Protecteur Soin de Jour – 50ml için 4.10 €
Bunu Joyce tarafından gönderildi ve harika bir gündüz kremi! İlk başta daha serin aylar için yeterince nemlendirici olmayacağından endişeliydim ama bu çok iyi çalıştı. Makyaj altında mükemmel bir şekilde giyilir ve kuru yamaları uzak tutar. Yüzümü bir gres topuna dönüştürmezken derin hidrasyonun ideal dengesi. Cildim bu krema patlamadı veya negatif tepki vermedi. Orta bir parfüm-y kokusu var ama oyalanmıyor. Ayrıca kompakt tüpü gerçekten seviyorum – sıhhi ve seyahat için iyi. Güneş kremi içeriğinin bu konuda ne olduğunu kontrol ettim ve bir mineral güneş kremi: titanyum dioksit olduğu ortaya çıkıyor. Yine de SPF yönünün ne olduğuna dair bir gösterge yok. Fransa’da veya marka diyalmini satan diğer ülkelerde yaşıyorsanız, lütfen bu uygun fiyatlı eczane markasını deneyin!
Zorluk Değeri: 9/10 Geri Alım: Evet

Kibio Ki-Crème-50ml için 37 $
Ayrıca Aralık ayında gece kremimi kullanmayı başardım. Bu, shea yağı içeriği nedeniyle büyük hidrasyon sağlar, ancak cilde biraz parlak bir görünüm bırakır. Bunu gün boyunca kullanmaya çalıştım ama vakıf altında hap veriyor. Tüm Kibio hattı ne yazık ki durduruldu.
Zorluk Değeri: 8/10 Geri Alım: Hayır (durduruldu)

Shiseido Yardım Wrinkleresist24 Yoğun Göz Kontur Kremi – 15 ml için 70 $
Son HG yazımda belirttiğim gibi, eğer Shiseido bunu durdurursa veya yeniden biçimlendirirse, ödeyecek cehennem olurdu! Eminim binlerce diğer sadık müşteri aynı şeyi hissedecekti. Bu, göz altı alanımı derinden nemlendiriyor, Milia’ya neden değil ve hissediyorum, ince çizgilere yardımcı oldu. Ayrıca, bu küçük kavanoz, her uygulamada çok az şey gerekli olduğunu düşünerek en az 9 ay sürüyor. Bu ürün Grails’in en kutsallığıdır!
Zorluk Değeri: 10/10 Geri Alım: Evet

Saf + temel laktik asit artı% 10 – 50ml için 60,45 $
Geçen yıl Pure + Basic Cilt Bakımı ticaret etkinliği sırasında bunu yarı fiyatına aldım. İyi bir AHA kimyasal eksfoliyanttır, ancak cildi oldukça keskin bir şekilde sokabilir – ürünlerin çalıştığını “göstermek” için acı verici olması gerekmez. Ben de ne olduğu için overpriced olduğunu düşünüyorum. Bu ürün cildi dehidre etmediğini iddia ediyor ama kuruduğunu gördüm. Normalde bunu başka bir serumla eşleştirmem ve sadece haftada bir kez kullanmam gerekiyor.
Zorluk Değeri: 7/10 Geri Alım: Hayır

Elizabeth Grant Supreme Cell Vitality 3-1 arada Temizleyici-240ml için 30 $
Bu 2 yıl önceki bir Noel hediyesiydi ve sonunda onu kullanmaya başladım. Bu ürünün kokusu muhtemelen benim çok sevilen şeyim-vanilya ipuculu yumuşak bir narenciye gibi. Güzel bir şekilde köpürür ve cilde naziktir.
Zorluk Değeri: 7/10 Geri Alım: Belki

Mandom Bariyer Onarımı Konsantresi Serumu – 60g için 16 $
Bu fantastik ürün durduruldu (elbette!) Ama Nisan ayında bir puan almayı başardım. Bir süre önce tam bir inceleme yaptım.
Zorluk Değeri: 9/10 Geri Alım: Hayır (durduruldu)

Mario Badescu Yüz Spreyi Aloe, Bitkiler ve Gül Suyu ile – 118ml için 9 $
Bu çok sevilen bir kült ve iyiydi, ama akıl almaz derecede iyi değil. Muji yüksek nem toneri veya Sukin hidratlayıcı sis toneri gibi denediğim diğer yüz sisleri kadar nemlendirici bulamadım. Gözlem: Bu ürünü yanlışlıkla tattım (ağzım kısmen açık, doh) ve biraz tatlı tadı var. Hayır, bunu kullanmak için içmedim!
Zorluk Değeri: 7/10 Geri Alım: Belki

Beyaz Çay ile Lise Watier Magnifix Makyaj Fikstitif-115ml için 26 $
Bu, Avon One’ı bulana kadar spreyle ilgilenen çok sevilen makyajımdı. Bunun kokusu benim için en büyük çekiliş – çay kokularını seviyorum! Bu gliserin-baz spreyi, ciltteki tozlu görünümden kurtuldukça makyajımı ayarladığı kadar değil. Makyajımın aşınmasını hafifçe uzatmaya yardımcı olur, ancak piyasadaki diğer ayar spreylerinin yanı sıra değil.
Zorluk Değeri: 8/10 Geri Alım: Evet

Tony Moly Ben gerçek arındırıcı deniz yosunu maskesi – 1.67 $ (20 $ anlaşma için 12)
Bu maskedeki bir şey yanaklarımın oldukça pembeye dönmesine neden oldu ve bunu çıkardıktan sonra alnımda bir kovan noktası ortaya çıktı. Malzemeleri okudum ve Apple Extract dışında bana hiçbir şey atlamadı – belki de peeling bir etkisi vardı?
Zorluk Değeri: 5/10 Geri Alım: Hayır

Tony Moly Ben Gerçek Beslenme Avokado Maskiyim – 1.67 $ (20 $ anlaşma için 12)
Genel olarak, Tony Moly maskeleri yüzüm için çok kısa ama yüz açıklıkları iyi hizalanıyor. .serum of this one had a good slime aspect so it adhered well to my skin. There’s a bit of tingle with this mask which I wasn’t expecting. My skin felt plump and hydrated after using this. I also love the scent of this – reminds me a bit of an man-made almond smell rather than avocado though. This is my much-loved of the Tony Moly masks that I’ve tried so far.
Zorluk Değeri: 8/10 Geri Alım: Evet

Naisture sweet Honey Mask pack – $1.13
Got this from the pack of masks off miss A. The sheet was a medium thickness, and fit nicely on my face (tiny bit short on my forehead) and there was a good amount of serum. I especially liked the soft honey scent and how soothing it felt on my skin. The next morning my skin felt supple and hydrated – just as the mask promised.
Zorluk Değeri: 8/10 Geri Alım: Evet

The Creme shop Milk face Mask – $1.13
This smelled great and that’s all I can really say about it. I’ve tried enough of these Creme shop masks to know that I’m not a fan of them – the material feels cheap and I haven’t experienced any results with any of the masks.
Stash Worthiness: 6/10          Repurchase: No

Tony Moly I’m real radiance Tomato Mask – $1.67 (12 for $20 deal)
I was terrified I wouldn’t love this one after getting 3 of them, blindly. This mask is probably the most raved about of all of the TM I’m real line… and I’m not really sure why. There’s nothing exceptional about it. I didn’t find my skin showed any benefits and I didn’t wake up with radiant skin in the morning. concern not, it doesn’t actually smell like tomatoes, a lot more like soapy wilted salad.
Stash worthiness: 6/10     Repurchase: No

Tony Moly Pureness 100 Collagen Mask – $1.67 (12 for $20 deal)
The first obvious thing about this mask is that it’s made of an unbleached material so it consists of little speckles of dark particles (wood chips?) The fit was pretty good but the sheet itself is on the thicker side so it has a tendency to not stick completely to the skin. It contained a good amount of serum – there’s a soft floral scent to the serum which wasn’t offensive. My skin was smooth and plump in the morning.
Zorluk Değeri: 7/10 Geri Alım: Belki

Mediheal Platinum V-Life essential Mask x5 – $12.99 for a box of 10
I took a risk getting a box of 10 at Winners and ended up loving this mask. It’s a shame that it’s impossible to find them again.  In my last trash Stash, I vowed to finish up the box – I had 5 left and voila, I finished them all.  I examined this mask as part of my 30 Day masking Challenge.
Stash Worthiness: 9/10          Repurchase: Yes

Malibu Glitz Facial Mask in Pearl – $1.13
This is the fourth mask I’ve tried from this brand and while the others only scored 6/10, this one is better. Where the others irritated my eyes, this one didn’t. The material of this mask is really thin and the serum was soothing.
Zorluk Değeri: 7/10 Geri Alım: Belki

Etude House 0.2 therapy Air Mask Hyaluronic Acid – $1.30 each
This mask is my much-loved sheet mask that I’ve tried – it checks all the boxes for me: fit, amount of serum, and obvious results. The a lot more masks I try, the a lot more they reinforce for me how much I love this one!
Zorluk Değeri: 10/10 Geri Alım: Evet

C.O. Bigelow Cinnamint supreme 2X Lip shine – $8 for 14g
This cinnamon flavour is too strong for my liking – I like the a lot more mellow scent of Vanillamint. but the formula is stellar – see my rave review on all of the flavours here.
Stash worthiness: 8/10     Repurchase: No

H&M Overnight Lip Rescue – $10 for 8ml
If scented or flavoured lip treatment isn’t for you, this is a fantastic alternative to the C.O. Bigelow supreme 2X Lip Shine. It has a thick formula that isn’t sticky and stays put through the night, and consists of shea butter in the formula.  I must mention that both this and the C.O. Bigelow have a slanted applicator opening, which I find useful.
Stash worthiness: 9/10     Repurchase: Yes

Delon+ premium Cotton Rounds – approx $1.60 for 100 count
A staple in my skincare routine. I like how these are lint-free and have a meshy exfoliating side.
Stash worthiness: 9/10     Repurchase: Yes

MUJI cut Cotton White – $3.50 for a pack of 165 pcs
Detailed review here where I compare it to Shiseido’s crack cotton. It’s a dupe!
Zorluk Değeri: 10/10 Geri Alım: Evet

The face shop Konjac cleaning Puff – $4
My much-loved konjac sponge and still the best price. It’s got a soft squishy texture when wet that is incredibly gentle on the skin. I use this in the mornings in the shower with a foaming face wash.
Stash worthiness: 9/10     Repurchase: Yes

Vücut bakımı

Nova Scotia Fisherman original lotion – $10.95 for 100ml
I hauled this here and intended to use this as hand cream but I found it too lightweight for that purpose. I used it up as body lotion but 100ml doesn’t last very long.  I used up this tube in about 2 weeks. It’s a non-greasy and hydrating lotion that has a light shea scent.  next time I need to get the largerPompa ile boyut!
Zorluk Değeri: 8/10 Geri Alım: Evet

Dormer 211 Krem – 110ml için 16 $
Bu, yıllardır açıp kapattığım o kadar büyük bir fırfırsız nemlendirici. Bunu yüzümde kullanırdım ama biraz fazla kalın buldum, bu yüzden ayaklarımın üzerinde kullandım. İnanılmaz derecede hassas ve kuru cildiniz varsa bunu tavsiye ederim. Koku içermez ve gliserin, hyaluronik asit gibi oldukça temel bileşenlerden oluşur, ancak bazı insanların umursamadığı mineral yağ ve petrolatumdan oluşur.
Zorluk Değeri: 8/10 Geri Alım: Evet

Garnier Yoğun 7 Gün Yatıştırıcı Losyon Ballı
Bunun kalıcı hidrasyon sağladığı iddiası konusunda şüpheliydim. Şimdi, günlük duş aldığımı düşünerek yaklaşık 7 gün bilmiyorum, ancak bütün gün hidrasyon sağlıyor. Çoğu zaman, cildim gece boyunca diğer losyonlarla kaşıntılı ve sıkı hissediyor, bu yüzden akşamları yeniden uygulamak zorundayım ama bununla değil. Bal kokusu da büyüleyici – yumuşak ve rahatlatıcı. Ne yazık ki, bunun durdurulduğunu öğrendim. Bir şeyler kullanmak için çok uzun süre beklememi göster!
Zorluk Değeri: 9/10 Geri Alım: Hayır (yapamaz!)

Nuxe Huile Prodigieuse (çok amaçlı kuru yağ)-50ml için 27 $
Soğuk, kuru aylarda kafa derim için bu şeyleri seviyorum. Hiçbir şekilde yağlı değil, ancak kış havası için büyük bir engel sağlar. Ama o kadar küçük bir miktar kullanıyorum, her endişelendiğimde şişem birkaç yıl geçirdikten sonra acele edeceğinden, bu yüzden bunu vücudumda kullanmaya karar verdim. Bir yaz tatili gibi kokuyor, bu yüzden sahip olduğumuz kötü kışa karşı koymak harikaydı. Bitirmek için çok uzun sürdüğümü düşünerek her zaman daha küçük şişeyi seçiyorum, ayrıca, daha büyük şişenin bir sprey nozülü olması sevmiyorum – bunun sadece yağı dökmek için bir deliği var.
Zorluk Değeri: 9/10 Geri Alım: Evet

Son kullanma süresi ovuşturdu ama sanırım Eylül 2018.
Yemyeşil Uykulu Vücut Losyonu – 90g için 9,95 $
Bu, gece rutini olarak sakin bir his getirdiği belirtiliyor, ancak bunu sabah losyonum olarak kullandım! Genellikle lavanta çok sevimli değil ama tonka sevdiğim bir tatlılık katıyor. Bu daha kalın bir tutarlılık losyonudur, bu nedenle cilde emmesi biraz zaman alır. Bu küçük pot bana uzun sürmedi – sadece 2 hafta. Popüler inancın aksine, vücut losyonumu yemiyorum, sadece günde iki kez liberal bir miktar uygulamak istiyorum.
Zorluk Değeri: 8/10 Geri Alım: Belki

Kiehl’in Kişnişli Zengin Nemlendirici El Kremi – 75ml için 20 $
Genellikle kokusu için bu el kreminden zevk alıyorum. Ürünün kendisi biraz yumuşatıcı olabilir, böylece bunu sadece geceleri kullanabilirim. Ne olduğu için de pahalı. Bu tüp beni yaklaşık 3 ay sürdü.
Zorluk Değeri: 8/10 Geri Alım: Evet

Body Shop Wild Gül El Kremi – 30ml için 10 $
Daha önce TBS el kremlerini denemedim ve endişeliydim, yağlı bir karmaşa olurdu ama bu aslında bir doku çırpılmış / şerbeti var ve oldukça hafif hissediyor. Yine de cilde masaj yaparken, oldukça zayıflar ve kuru yağ gibi hisseder, ancak cilde iyi emmez. Bunu kullandığımda ellerimin nemlendirildiğini hissetmedim. Bunu geceleri ayaklarımda kullandım. Gül kokusu büyüleyici – yumuşak ve otantik.
Zorluk Değeri: 5/10 Geri Alım: Hayır

Bath & Body Works Sunshine & Lemons (LE) ve Peach Bellini’de Köpük El Sabunu – 259ml için 6,50 $
Limon ve şeftali kokuları hem el sabunları hem de duvar akışları için bizim gitmemizdir. Sanırım alışkanlık yaratıklarız.
Zorluk Değeri: 9/10 Geri Alım: Evet

Bath & Body Works Vanilyalı Kar Tanesi ve Sıcak Kakao ve Krem Yatıklarında Duvar Çekimi – Her biri 6,50 $
Gösterilecek sıcak kakao yok, çünkü o kadar nefret ediyordu ki bir çantaya mühürlendi ve sadece bir haftalık kullanımdan sonra fırlatıldı. Gerçekten tatlı pişmiş tipte parçalanıyor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post