Ürün Bağımsız: Ter Kozmetik Cilt Dengeleme Temizleme Towelettes

Bu Tantalizingly Yumuşak, Dokulu Ter Kozmetik Cilt Dengeleme Temizleme Towelettes Neredeyse bir terry washcloth gibi hissediyorum.
Bu harika mendiller taşınabilir, egzersiz sonrası duş gibidir ve sansasyonel olarak yumuşaklar. Ter kozmetik ürünlerinden 18 dolara 7 ve 30 dolarlık paketler halinde gelirler.

En özel antrenman sonrası mendiller hakkında fark ettiğim şey, özellikle yüzlerce * ve * vücut için olduklarını söyleyenler, genellikle bir şeyde büyük olmaları, ancak başka bir şey için harika olmaları, için iyi olacaklar. Boynumu ve aşağı yavaşça temizle, ancak onları yüzümü temizlemek için kullanmayı denediğimde, yanaklarımın daha sonra sıkı hissetmesini sağlayacaklar. Yoksa, güneş kremi veya BB kremini koyduğumda hapsolan bir film bırakacaklar.

REKLAMCILIK

Bunların çoğu hem – yüz hem de vücutta büyük değil – ama bunlar, Bebek mendillerini veya normal eski makyaj mendillerini egzersiz yaptıktan sonra temizlemek için kullanabilmeniz bile, bunlar normalden daha iyi, Heftier ve daha yumuşaktır. Lavanta ve yeşil çay gibi kokan gerçekten iyi bir pamuklu lif gibi.

Çantanıza uygun olan taşınabilir duş

10 dolarlık bir paket 7 dolar.
Geçen hafta terli bir egzersiz yaptıktan sonra, eve giderken hedeflemek için koşmak istedim, bu yüzden bunlardan birini yakaladım, yüzümü, boynumu, koltuklarını, bacaklarını sildim, boynum, koltuk altı, bacaklarını – biliyorsun, tüm hayati terli alanlar – ve ben gerçekten hissettim , gerçekten temiz ve daha sonra, daha sonra yapışkan değil, bu, son yeni Vücudumdan sonra hissettiğimden daha farklı ve daha iyi olan, Yuni’nin duş sayfalarıyla yaşadıktan sonra hissettim.

Havlular hindistancevizi suyu, yeşil çay, B ve E vitaminleri içerir ve bu gizli sosun olup olmadığını bilmiyorum, ama ne olursa olsun, cildim onları kullandıktan sonra fab ve nemlendirdi.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Ayrıca, onları yüzüme kullandığımda, losyonla takip etmesi gerektiğini hissetmiyorum. Çıplak, temiz cildimle neşelendirebilirim. Veya, BB krema veya temeli veya pudraya veya başka bir şeyle dokunabilirim, çünkü bunlar başka ürünlerin nasıl katıldığını engelleyen sinir bozucu bir tortuyu geride bırakmaz.

Makyajdan bahsetmiş olsa da, su geçirmez rimel giyiyorsanız, ek bir yağ tabanlı sökücü kullanmanız gerekebilir. Çünkü bu mendiller iyidir, ancak bazen uzun vadeli eşyaları çıkarmadan biraz yardıma ihtiyaçları var.

REKLAMCILIK

Egzersizlerinizden sonra temizlemek için hızlı, rahat bir yol için piyasadaysanız, şiddetle tavsiye edilir.

Dost canlısı mahalle güzellik bağımlısı,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post