Son dakika Cadılar Bayramı kostümü fikri: Carol (kurt kıyafetlerinde!) Yürüyüş ölülerinden

Carol, oğlu ile uğraşmazsınız!
İşte süper basit, hızlı bir son dakika Cadılar Bayramı kostümü Carol’a bağırıyor! – Yürüyen ölülerdeki tercih ettiğim karakterlerden biri. Yeni sezon birkaç hafta önce başladı ve şu ana kadar tercih ettiğim sezon altı bölümümde, Carol, “Özel Kurumdan Sonra” Düğme-Aşağı Hırka Bottu’nun Boksu’ndan SS Dışı, Hoodie’nin yanı sıra pis bir bandana da dons , kendini kirin yanı sıra kanın yanı sıra, bazik olarak bir psiko katilinden bir psikopattan bir sürü insanı kurtarır.

Tabii ki, bir Carol Wolf kostümü bir pervane olmadan, bir güvercin gibi ya da bu tam burada Brownies tavası olmadan toplam olmazdı, çünkü Carol sadece tekmelemedi. Aynı şekilde fantastik bir aşçı! ÇOK KOMİK…

REKLAMCILIK

Veya, kocunuz kılıçları yatağın altında tutmak için gerçekleşirse, aynı şekilde bir pala kullanabilirsiniz.

Sadece lütfen yanlışlıkla kimseyi bitlere dilimlememek için temkinli olun.

Makyaj gerçekten gerçekten basitti ve beş dakikadan az sürdü.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Sadece parmaklarımı, mat taupe’nin bir çift tavaya doğru koştum ve mat koyu gri göz farı (ilkelin ve metropolün çürümesi Naked2 Temelleri Paleti’nden çıkarıldığını da kullandım), daha sonra onları aven termal bahar suyuyla püskürttüler. yüzümün karşısında.

Pis etkisini üretmek için bu birkaç kez yaptım …

Kurtlar tarafından kullanılan “W” alın işareti için, elimin arkasındaki Mac’in Rus kırmızı rujını, derin bir kırmızı üretmek için elimin arkasına karıştırdım.

Oh, hem de bu bandana? Son geceden yaklaşık 4 $ için hedeften aldığımda bozulmamıştır. Bir kase çayda bir gecede ıslanmasına izin verdim, daha sonra bu sabah kurutucuya attı. Et Voila! Dirrrrty Bandana.

Kapüşonun yanı sıra gömlek nezaketli El Hub’du. Teşekkürler bebeğim!

REKLAMCILIK

Bu notta, Cadılar Bayramınız kutlu olsun! #teamcarol

Dost canlısı topluluk güzellik bağımlısı,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post