MyLipaddiction Temyiz Podcast: Bölgesel Kadın Yabancı Toprak Joyce ile Gigglefest

MyLipaddiction Temyiz Podcast geri döndü, bebeğim! Bu bölümün yanı sıra, zamanında hiçbir zaman büyük bir ruh hali alacak. Kahkahaların bulaşıcı olduğunu belirtiyorlar, değil mi? Öyleyse, sadece bölgesel kadın yabancı toprakların Joyce’u dinle, bu bölümdeki metodunu ve kesinlikle kıkırdatacaksınız. Anladığım tek kişi, kimin kadar kıkırdadığı kadar:

Ruh halinizi yükseltmeye hazır mısın?

Bölüm son derece kıllıdır:

Şimdi bu resmi kaçıramazsın … xD
Aynı şekilde Joyce’un özel aksanını dinlemek için ayarlamak istiyorum (Hong Kong, Güney Afrika, İngilizlerin birleşimi!) – O Dünya Çapında Gizem Hanımı! Podcast’lerin bu ince pervanelerinin herhangi bir türünü dinleyin:

♪ iTunes ♬

♩ Google Play ♪

♫ BuzzSprout ♩

♬ Dikişçi ♪

Konuştuğumuz şeyler:

“Eurorama”:

Kanadalıların olmayanlar için Dollarama, ana dolar dükkanımızdır. Bir euro mağazasının bu fikrinde DIB’leri aradım. Kim yatırım yapmak ister?

Guadeloupe:

Joyce konuştuğumuz gibi yaptığı şey bu. Yapılandırılmamış Zaman! Ahhh … * OKB Excel elektronik tablo alışkanlıklarımı merak ediyorsanız, işte benim kozmetik stok elektronik tablolarım.

Astroloji:
İşaretlerimizi işaret ettiğimizden beri, uyumlu olup olmadığımızı görmek eğlenceli olduğuna inanıyordum:
Joyce ve her ikisi de kanserliyiz (aynı doğum günü, hatta bile!) – Bu bizim uyumluluğumuzdur:

Kanser insanlarla ilgili esrarlı içgüdüler. Bu yüzden birbirlerine mıknatıslar gibi çizerler. Her ikisi de, birkaç başkasının anladığı tek bir mizah duygusunu paylaşır. İki ay çocuk bir araya geldiğinde, lunatics gibi kıkırdaymaya başlarlar. Genellikle, kendi kendine özel bir dil konuşuyorlar gibi görünüyorlar. İkisi de tam olarak nasıl para kazanacağını ve bunun için nasıl olduğunu anlıyorlar. Sonuç olarak, arkadaşlıklarını başarılı bir işletmeye tanıtma pedi olarak kullanırlar. Bazen, aşırı ruh hali salıncakları birbirlerine bağlamalarına neden olabilir.

Belki de bu yüzden Joyce bu bölümde çok güldü! XD Hala bu kadar karamsar olmadığımı koru! Sadece sürekli crabiness belirtisindeyim! Hmm Ne tür bir hizmete girebiliriz Joyce?

Kedi bir Kova’dır – bu benim uyumluluğumuzdur:

Kovanın yanı sıra Kova, bir çift garip ördekdir. Ay çocuğu, su taşıyıcısının sıradışı bir yaşam manzarasına sahipken, ay çocuğu bir mizah anlayışı var. Birbirlerini garip olarak görebilirler, bu da yaygın olarak arkadaşlıklarına tanıtmak. Yengeç, su taşıyıcısının savunmalarına izin vermelerine yardımcı olacak, Kova ay çocuğuna daha az bilinçli olacağına yardımcı olacak. Bazen kanser, Kova’nın uzak tutumu ile huysuz olacağını, Kova’yı ay çocuğunun parayla göze çarpması. Çoğunlukla, bu farklılıkları silecekler.

Oldukça doğru olduğunu söylerdim! Kedi, podcast’te olmak konusunda daha az bilinçli olmamı sağladı. Aslen sesini duymak için Soooo tuhafıydı. Ve net olalım, parayla tüketilmiyorum. Gideceğim süre beni 100 $ fatura yatağımda yatıyordu. Xd

Burada bir deneyin ve arkadaşlarınızla uyumlu olup olmadığınızı görün!

SAÇ HATERS A.Ş. XD

Bacak resmi için kaynak.
Not: Bu ismi ticari marka yapacağım! Hey, belki de girebileceğimiz hizmet girişimi, Joyce!

Talika Işık Terapisi:

Talika Light Duo Plus.
Bu, joyce hakkındaki ev gadget’ı. Bununla birlikte, bunu hiç görmediğini hiç görmedim – bunun Kanada’da teklif edilemeyeceğine inanıyorum! Bu Fransızlar kendileri için en iyi şeyleri koruyan HRMPH!

Joyce’u, yerlere uygun olarak keşfedebilirsiniz:
• Bölgesel Kadın Yabancı Arazi Blogu
• Instagram
• Twitter
• Facebook
• Pinterest
• Bloglovin ‘
• Google+

Misafirimiz olduğum için teşekkür ederim Joyce – Biz bir patlama vardı! Peynirler de dahil olmak üzere tüm Fransız temyiz numaralarınızla geri dönüp maskelerle birlikte gelir, değil mi?

Umarım bölümden zevk aldın ve gülümseyen bıraktın!

Bunu Paylaş:
Paylaş

Bunu iyi bir arkadaşa göndermek için tıklayın (yeni pencerede açılır)
Pinterest’te paylaşmak için tıklayın (yeni pencerede açılır)

Twitter’da paylaşmak için tıklayın (yeni pencerede açılır)
Tumblr’da paylaşmak için tıklayın (yeni pencerede açılır)

Reddit’te paylaşmak için tıklayın (yeni pencerede açılır)

Bunun gibi:
Yükleniyor gibi …

İlişkili

MyLipAddiction.com Temyiz Podcast: Verbal Debaucheryi’m MyLipAddiction.com’da geri temyiz podcast! : D Bu podcast bölümü için çok fazla potansiyel başlık vardı: • 50 Feline N ‘Stashy’nin 50 Tonları • Cazip Zaman Konuşması ile olanı • Dudaklar ve dudaklardaki fikirler Anlamayı dinlemek zorundasınız … Bir Uyarlama / Edinme – Yemin ve …
20 Ekim 2016’da “Güzellik”

MyLipAddiction.com’dayım Podcast’teyim! Podcast’i dinlemek için çok sayıda seçenek var: Google Play iTunes BuzzsProut Stitcher Bu benim! Kedi ile sohbet etmek! Makyaj ve rastgele şeyler hakkında konuşuruz – …
1 Temmuz5, 2016 “Güzellik”

Blogmas 2016: MyLipAdtiction Podcast’teki MyStyleInsideout’un hediyesi! Tatillerden önce bir bölüm daha kaymak mümkün olamayacağından emin değildik, ancak kedinin azimi ile, bu bölümü geri almadan hemen önce size bu bölümü getirebildik. kısa bir ara. : D Bizim konuğumuz inanılmaz mystyleinsideout, aka Rosalyn! Bu bir Noel mucizesi! …
22 Aralık 2016 “Güzellik”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post