Yanlış kirpikler hakkında nasıl hissediyorsunuz, ayrıca herhangi bir uygulama püf noktası var mı?

Ben yanlış kirpikler, ancak beni kalıcı olarak da kalıcı olarak kabul ettikleri ve başvuruda bulundukları için, kesinlikle istediğim kadar yaygın olarak giymiyorum.

Beni genellikle geri tuttuğu şey zamanın yanı sıra en önemli bahşişim. Tipik olarak 5 dakika veya daha kısa sürede işleme sahip olan sahte bir fringe profesyoneli olmadığınız sürece, ek bir zaman planlamanız gerektiğine inanıyorum.

REKLAMCILIK

Bazen tavsiye etmediğim son dakika bir karardır. Süslü bir göz farı yüzeylerime bakacağım, “Yanlış kirpikler bu görünümü tamamen bir sonraki seviyeye götürür!” Düşünce. Bu yüzden bir deneyin, sadece birkaç dakika süreceğine inanıyorum.

Hayır. Hayır yapamaz. Yavaş yavaş çalışmalıyım ve saatten itibaren baskı altında değil. Tipik olarak, tek bir çiftin üzerine koymak için en az 10, tercihen 15 dakika, aynı zamanda plana göre ne olursa olsun olduğunu varsayalım.

En iyi ipucu / numaram? Falsies uygulamadan önce kirpiklerimi kıvrıktan kaçındığımı öneren bir makyaj sanatçısından iyi bir arkadaştan (teşekkür ederim, Courtney!). Görünüşe göre, Kıvrılmış Kirpiklere göre doğrudan kirpikler, Concured üzerinde yanlış kirpikleri ayarlamak biraz daha basittir.

Kim biliyordu?!

REKLAMCILIK

Ancak kesinlikle doğal kirpiklerinizi önceden kıvrılmalıysanız, sadece ipuçlarını kıvırın. Bu yöntem kirpik milinin geri kalanı düz kalır.

Sahte kirpikler hakkında nasıl hissediyorsunuz? Oraya sık gider misin? tercih ettiğiniz yanlış saçak ipuçlarınız nelerdir?

Dost canlısı topluluk cazibesi bağımlısı,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post