Birkaç ikilinin yanı sıra birkaç bronzlaştırıcı

Portofino/Malibu’daki birkaç ikili

NARS Cosmetics bir karar verdiğinde, bazı yeni vurgulama ve şekillendirme ürünleri yayınlamak istediler, ilhamı nerede aradı?

REKLAMCILIK

Cevap: Şimdiye kadarki çok sayıda önde gelen ürünlerinden birine, çoklu, bir temyiz kült favorisi istediler.

Portofino/Malibu’daki birkaç ikiliyi (45 $) ve Malezya’daki birkaç bronzlaştırıcıyı (37 $) geçen ay piyasaya sürdüğünü düşünerek yeni yağsız, krema powder’ı denemeye devam ediyordum, ancak ben ‘D Asla herhangi bir tür orijinali kullanmadı Birkaç ürün, tam olarak nasıl ve nereye uygulanacağımı tam olarak ipucu yoktu!

NARS Ulusal Fitness eğitmeni Janice Daoud için çok şükür. Tercih ettiği uygulama fikirlerinden birkaçını ve teknikleri sunmak için çok yeterliydi.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Sweatshirt ??

42 $

Şimdi satın al

“İster hareket halindeyken minimalist olun, isterse makyaj divası olun,” diyor Janice, “bu iki ürün ciltte güzel ve kullanımı basit.”

Birkaç ikili (45 $)

Birkaç ikili, iki tamamlayıcı NARS’ı tek bir kompaktta birkaç tonu birleştirir. Dört sınırlı sayıda ikili şunları içerir:

Copacabana/st. Barts: Parlak İnci/Taupe ışıltısı

Maldivler/Riviera: Pembe Şampanya Pembe/Pembe

Portofino/Malibu: Pırıltılı mercan/pembemsi kahverengi

Maui/Palm Beach: Kirli Gül/Zengin Bronz

Birkaç ikili uygulama ipucu

Birkaç ikili tonunu karıştırmak ve uygulamak için parmaklarınızı kullanın (bir fırçadan çok daha iyi sonuçlar alacaksınız).

Yanaklarınızı tanımlamak için birkaç tonu kullanın. “Konturlamak için,” diyor Janice, “elmacık kemiklerinin altına başvurun ve cilde karıştı.”

Parıltılı bir görünüm için, “Elmacık kemikleri boyunca cilt tonunu ve ışıltı için burun köprüsünden hafifçe aşağı vurun.”

Elmacık kemiklerini gerçekten vurgulamak ve bu çarpıcı parıltıyı elde etmek için Janice, Copacabana/ST’yi önerir. Barts ikilisi.

Portofino/Malibu renk örnekleri

Birkaç bronzlaştırıcı (37 $)

Malezya’daki birkaç bronzlaştırıcı

Antioksidanlarla dolu mat bronzlaştırıcı bir çubuk olan birkaç bronzlaştırıcı (37 $), sıcak, güneş öpüşen bir parıltı (vücut ile anlaşma için) ve üç tonda mevcuttur:

Tuomota: Altın sarısı alt tonlu açık ve orta cilt tonları için

Malezya: Kırmızı alt tonlu orta ila koyu ten tonları için; tabaklanmış cilt için mükemmel

Rapa Nui: Kırmızı alt tonlu koyu ten tonları için

Birkaç bronzlaştırıcı, bronz tozu ve çoklu iki tanınmış NARS ürününün bir melezidir, ancak parıltılı veya nemli değildir. Aşırı mat görünmeyen tabaklanmış cildin görünümünü üretmek için uygundur.

Malezya…

O bronzlaştırıcı, kadın (ve beyler) iş!

Birkaç bronzlaştırıcıyı karıştırmanın yanı sıra Janice, bir kez daha parmaklarınızı kullanmanızı önerir.

Bronzer için yeni mi? Kaşlama. Birkaç bronzlaştırıcı neredeyse goof geçirmezdir. “Kolay Blendability hataya dayanıklı uygulamayı sağlar.”

Birkaç bronzlaştırıcı hem bedenle hem de bedenle anlaşma üzerinde çalışır.

Pırıltısız olmak, bunlar aynı şekilde erkekler için mükemmeldir.

Bir gün parıltıyı taklit etmek

Hem birkaç ikili hem de birkaç bronzlaştırıcı, bu tropikal parıltıyı kış uzunluğunda taklit etmek için mükemmel yöntemlerdir.

Amerika Birleşik Devletleri’nin en güney noktası.

Gece ateşi!

Dün gece Venüs/Jüpiter birleşimini yakaladınız mı? Her iki gezegen de ayın yanında görülebilirdi. Çok havalı. Her ikisi de aynı şekilde bu gece görünür olacak, Venüs Jüpiter’den daha parlak, bu yüzden bakmaya devam etmeyi hatırlamayın!

Bir Venüs/Jüpiter birleşimi son derece sık gerçekleşmez, bu yüzden bu alışılmadık bir muameledir. It’s as if the planets cross the exact same line of longitude in the sky as well as — for a short time — beam north as well as south of one one more on the sky’s dome. This conjunction of the two brightest planets won’t occur once again up until March of 2012! during this specific Venus as well as Jupiter conjunction, both dazzling worlds appear just 2 degrees apart. That’s about the width of your finger at an arm’s length away.
–Earthsky.com

Havalı değil mi?

REKLAMCILIK

Hope you’re having a fabulous Monday!

Dost Topluluk İtiraz Bağımlınız,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post